Kookworkshop

Vrijdag 1 december |17.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 17.00 uur)| ’t Centrum achter de Pelgrimskerk, Frans Halsstraat 1, Zoetermeer 

Interactieve kookworkshop
Samen met maximaal 15 anderen maken èn eten we een feestelijk biologisch 4-gangenmenu. Tijdens de workshop en de maaltijd is er alle tijd voor ontmoeting en gesprek.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen € 25,= per persoon. Dit is inclusief een informatieboekje met daarin alle recepten.

Aanmelden
Meld je voor de kookworkshop aan via deze link met formulier: Wacht niet te lang, want er is maar plaats voor 15 mensen. Na je aanmelding ontvang je informatie over de betaling.

‘Vier het leven!’ met potluck

Zaterdag 9 december 2017 | 17.00 – 21.00 uur | Zoetermeer

Thema
Pijler 4 van 5: Voor je medemens.

Welkom bij een nieuwe reeks van  ‘Vier het leven!’ met potluck.
De komende vieringen gaan we de Bijbelverzen die in het receptenboekje Van Alfalfa tot Omega 3 zijn opgenomen verder uitdiepen.

Vandaag hebben we het over gezondheid en Daniël 1: 8-15. Waarom maakt Daniël deze keuze? Wat kunnen we van hem leren voor ons vandaag? Benieuwd? Kom dan naar de viering; je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten?
Om 17.00 uur heten we iedereen op Tijberg 58 welkom en beginnen we direct met onze potluck. We delen met elkaar wat een ieder aan lekkere vegan hapjes en drankjes heeft meegenomen. Tijdens de potluck is er volop ruimte om elkaar te leren kennen of om bij te praten.
Als je wilt, kun je aangeven wat voor lekkers je meeneemt, dan kunnen we op elkaar afstemmen en ons extra verheugen op een puur plantaardige maaltijd. Aansluitend maken we een kleine wandeling. Honden zijn welkom. Laat wel even weten of je je hond meeneemt ivm de ruimte.

Aansluitend steken we de kaars aan. We zingen, bidden en lezen uit de Bijbel. Sandra geeft een uitleg over de tekst en we wisselen van gedachten wat deze tekst met ons dagelijks leven te maken heeft. We delen brood en druivensap en gaan als gezegenden rond 21.00 uur weer uit elkaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via Facebook of info@veganchurch.nl.

Heb je vragen, stel ze gerust! We kijken naar je uit!

Vegan Church