candle

tegen Yulin Dog-Meat-Festival

Yulin, China
Voor alle honden en katten die nu worden gedood in Yulin en ook op alle andere dagen van het jaar in heel China en die in doodsangst zijn.

Ilka


Lieve Gekke Sjaakie

Heaven
365 dagen zonder jouw getrippel, je helicopterstaartje, je vragende ogen en je streken. Vasthouden kan ik je niet meer, maar ik draag je voor altijd in mijn <3, gekke lieve Sjaakie…

Git


Kira, die liebe Hündin von Ilka

Vater im Himmel,

wir danken Dir für alle Wunder die Ilka mit Kira erlebt hat, aber jetzt bitten wir Dich dass Du Kira erlöst und sie schnell zu Dir holst, in Jesu Namen, Amen

Anja & Sandra


De omgekomen varkens

Er zijn geen gewonden gevallen zo werd gezegd op het nieuws. GEEN GEWONDEN!! Wat zijn dieren dan? Dingen die verbranden? Levend! Vastgebonden. En 20 uur later lagen ze er nog!! Waar zijn we mee bezig? Zoveel mensen die gewoon vlees vis en zuivel eten alsof het heel normaal is om dieren als gebruiksvoorwerpen te zien! Go vegan!!!

Karin Postma en Klaas Koldijk


10.000 onnodig gestorven biggen

Groningen

omdat zoveel mensen goedkoop vlees willen eten, leven vele varkens en biggetjes in erbarmelijke omstandigheden. Omdat het verblijf van de dieren zo goedkoop mogelijk moet, worden de brandveiligheidseisen niet serieus genomen. Zo zijn deze week 10.000 biggetjes en varkens na een lange lijdensweg omgekomen. Ik herdenk deze dieren.

Frida


Alle dieren in de vee-industrie

Voor de dieren in de vee-industrie. Heer, ontferm U!

Voor de consumenten. Heer, geef zij zich gaan realiseren dat ze de vee-industrie met hun geld in stand houden en voortaan kiezen voor plantaardig.

Voor de veehouders die hun dieren alleen nog maar zien als fabrieksproducten. Heer, open hun ogen, breng hen tot inkeer.


De biggen en varkens in Oirschot

Zo bedroefd en treurig ben ik deze week.

Ze waren volkomen machteloos
gevangen in koud metaal en heet vuur,
ontkend in de door mensenhanden gemaakte hel.

Heer Jezus Christus,
raak ons aan met Uw heilig vuur, met de kracht van Uw Heilige Geest
om op te staan, op weg te gaan, een kaars te branden. Samen. In stilte

Sandra


Mensen

Vader, ik bid u: Open de harten en ogen van mensen voor het leed van de dieren in de vee industrie. Dat zij niet meer zullen ontkennen en ontdekken dat zíj hierin zélf een verschil kunnen maken. Vader, geef ons geduld, liefde en verdraagzaamheid met onze medemens, tot zij tot besef en inkeer komen

Marieke


Ieder die zich eenzaam voelt.

Vooral in deze dagen is het soms extra pijnlijk om alleen te zijn.
Of omringt door mensen die je niet begrijpen. Gelukkig mogen we weten dat God ons kent.
En altijd bij ons is.
Voor iedereen die zich eenzaam voelt, hoop ik dat dit kaarsje licht en warmte mag brengen.

Marjan


Elk onschuldig gestorven schepsel

Heer Jezus Christus, wij vieren Uw geboortefeest: Hij der schepselen Heer, zingen we in het Stille Nacht. Maar vreemd genoeg, terwille van Uw feest sterven miljarden dieren een ellendige dood om als feestdiner te belanden op vele borden. Ik kan het nauwelijks verdragen. Daarom, Heer, ontferm U over ons, over alle leven! Amen

Sandra


Dreumes, ons oude lieve ventje

Je bent al twee weken ziek en we weten niet waarmee we je kunnen helpen. We hopen van harte dat je toch weer opknapt en nog een tijdje bij ons mag blijven. Maar als je einde echt nabij is, wensen we je toe dat je vredig naar het Licht zal gaan. Daar waar geen pijn meer is. We houden van je lieve Dreum!

Ariane


politiek Den Haag

Heer, raak mensenharten ook en juist in de politiek, schenk open ogen en de kracht om met overtuiging te spreken om op te komen voor al wat leeft, onrecht uit te bannen en niet te buigen voor macht en geld.

Anja


Maria

Liefde voor de schepping en speciaal voor dieren kenmerkt haar, maar ze kent U niet…


Dieren in oorlogslanden

De vluchtelingen hun dieren achter moesten laten en we niet weten hoe het met ze is.


Papegaai in kringloop winkel

Koog aan de Zaan

Hij zichzelf niet kan zijn in die kooi..niet kan vliegen en zijn soortgenoten niet om zich heen kan hebben.

Karin Postma


dieren uit de bio industrie

Zodat ze herinnerd worden en een waardige plek verdienen in onze wereld.

Caroline


zij die nog niet weten

Ik droom van een wereld waar al het leven in vrede mag samenleven!


Louis Centazzo

van Kleef eigenaar

Hij is ineens uit het leven weggerukt en laat zijn partner Fleur met de zaak achter. Omring haar met uw wijsheid troost en liefde!!

Esther van Rijswijk


oma greet

ik je mis

timothy


Buddy, mijn trouwe maatje

Ik dank God voor de veertien mooie jaren die we samen mochten hebben. Vandaag (30 oktober) is het precies veertien weken geleden dat mijn lieve maatje is ingeslapen. Ik mis hem nog elke dag.

Jantine


Ody, onze lieve schat

Ik ben zo blij dat je ooit bij ons bent gekomen en dat je nu mag leven in Jezus' eeuwig stralende Licht waar niets en niemand je ooit meer pijn zou kunnen doen. Ik houd van jou, Ody, onze lieve schat!

Sandra


Adrianus Straathof

Vader, Wilt u Adrianus Straathof de ogen openen, dat hij stopt met het bouwen van mega varkensstallen en zijn talenten voor het onderhouden en bewaren van uw schepping gaat inzetten in plaats van kapot maken. Heer, ontferm u!

Anja


Alan

Heel veel liefde, warmte en licht toegewenst.

Maria


Brand een kaarsje

Vul onderstaande in om een kaarsje te branden.