Ter ere van de eerste verjaardag van Vegan Church hebben we een gezellig strandfeest georganiseerd bij de Zandmotor in Monster. Ondanks het schitterende strandweer vonden we daar toch een rustig plekje om elkaar te ontmoeten. Het was nog even een klus om de volgeladen bolderkarren door het zand heen te slepen, maar toen dat eenmaal was gelukt kon het feest beginnen.

Als bijdrage aan de potluck had iedereen iets te eten of te drinken meegenomen. Een bonte mix van mensen zorgde voor veel gezelligheid: vaste bezoekers van onze vieringen, nieuwe mensen en zelfs een aantal gasten uit Duitsland. Plus een aantal honden, die zich prima vermaakten. De op een kleed uitgestalde hapjes waren voor hen wel erg verleidelijk…

Er was alle ruimte om elkaar te ontmoeten, te kletsen, lekker te eten, te zonnen en te zwemmen. Ook hebben we een korte viering met elkaar gehouden over Psalm 1 en over de toespraak van Jezus op de berg (Mattheus 5). En een viering is natuurlijk niet compleet zonder met elkaar te zingen… Gelukkig bleven de aangekondigde hagel- en onweersbuien ons bespaard en konden we tot het einde van het feest van de zon genieten.

We bedanken iedereen die bij ons feestje aanwezig was voor de gezelligheid en kijken met elkaar terug op een zeer geslaagde dag. Niet iedereen kon bij ons feest aanwezig zijn. Van hen ontvingen we lieve berichten om ons te feliciteren. Ook ontving Vegan Church van diverse personen een mooie gift ter ere van de eerste verjaardag. Hartelijk dank daarvoor. Dit alles bemoedigt ons om door te gaan.

Jantine

Pin It on Pinterest