Nederland Zingt Dag 2016 en Vegan Church

“Hier! Ieder nog een stapel!”

Jantine en ik drukken Anja en Gitta snel de volgende twee stapels gevouwen flyers in de handen. Met tientallen, honderden tegelijk komen de bezoekers van Nederland Zingt 2016 nu langs onze stand.

“Alstublieft, over christen & vegan”
“Mag ik je een blaadje aanbieden?”
“Stop maar in de tas, mooi leesvoer voor het weekend”.


De mensen zijn beleefd, geïnteresseerd, in de war, verbaasd… Vegan Church? Wat is dat nu weer!? Sommigen blijven verbouwereerd staan en lezen: over Gods schepping, Jezus’ liefde voor al wat leeft en onze verantwoordelijkheid als kinderen van God voor Zijn en onze aarde. Tja, men kan er niet omheen: er zijn zoveel schitterende liederen gezongen in de Jaarbeurs over Jezus Christus, Heer van het heelal en God, Schepper van hemel en aarde. Prachtige panoramafoto’s van Hollandse landschappen sieren het mega podium. Hoezeer is op deze stralende dag de schepping van God bejubeld en gevierd in beeld, muziek en zang.

Wow, als je dit werkelijk ter harte gaat en je met heel je geest en ziel en al je krachten in dit Evangelie gelooft, dan kan het niet anders of het heeft gevolgen voor je dagelijkse leven. En dan is de beweging die Vegan Church voorstaat zo gek nog niet.
Een enkeling komt daadwerkelijk met ons in gesprek: als ‘planteneter’, als ‘bewust bezig met gezondheid’ of als ‘geïnteresseerd in gedurfde initiatieven’. Maar ook als ‘pleitbezorger voor het vrije geweten’, want – zo stelt men – “een stukje vlees eten mag echt wel van God en ik vind het veel te lekker”.

En zo gaan we door. Met de stapel flyers die we uitdelen willen we op vriendelijke wijze onze medechristenen bewust maken van het eigen geloof in Jezus Christus, Heer van het heelal, God, de Schepper van hemel en aarde, en onze verantwoordelijkheid als kinderen van God en volgelingen van onze Heer om daadwerkelijk een verschil te maken in onze samenleving anno 2016.

Lieve mensen, we gaan door. We hebben ons eerste event gehad. Wat een succes! Samen met jullie via de crowdfunding is dit mogelijk geworden. Dank je wel voor je bijdragen: je gebeden, je donatie, je aardige berichtjes, je bemoedigende aansporing. En nu: op naar Opwekking in mei en de EO-Jongerendag in juni!

We bedanken iedereen die ons via crowdfunding heeft geholpen om dit mogelijk te maken.

May God bless you all!
Sandra

Pin It on Pinterest