Op 5 en 6 maart jl. vond in de Jaarbeurs in Utrecht de grootste internationale veggiebeurs van Europa plaats: VeggieWorld. Uiteraard kon Vegan Church hier niet ontbreken.

Op zaterdagochtend waren Sandra en ondergetekende al vroeg bij de Jaarbeurs aanwezig om de stand in te richten. Dat was nogal een uitdaging omdat die stand een stuk kleiner bleek te zijn dan verwacht. Al snel meldde ook Marieke zich bij de stand en met z’n drieën hebben we een hele drukke dag gehad. De beurs werd zeer goed bezocht en we mochten mooie gesprekken voeren met mensen die geïnteresseerd waren in wat Vegan Church inhoud en waar we voor staan. Het was ook erg leuk om bekenden weer even te spreken, die gezellig even bij de stand langskwamen.

Als plantaardig alternatief voor paaseieren had Anja heerlijke gevulde aardappels, aardperen en zoete aardappels klaargemaakt. Die werden door het publiek zeer gewaardeerd.

Op zondag waren Anja en Clary namens Vegan Church op de beurs aanwezig. Ook toen was er weer veel publiek en de aanwezigheid van onze stand leidde opnieuw tot goede gesprekken met mooie en kleurrijke mensen.

Al met al was VeggieWorld zeer geslaagd – zowel qua evenement als qua aantal bezoekers van onze stand – en we kijken er met veel plezier op terug.

Jantine

Pin It on Pinterest