Het was even spannend: hoe wordt het weer, hoeveel mensen komen uiteindelijk, wat moet er op het laatst nog allemaal bedacht en gedaan worden? Maar we kijken terug op een geweldige middag in het Park de Hogenkamp in hartje Zwolle.

Met zestien tweevoeters en drie viervoeters was het een levendig samenzijn.  Heel erg leuk was dat we zowel oude bekenden als nieuwe gezichten mochten ontmoeten. Er waren verrukkelijke dingen klaargemaakt en zo hebben we gesmuld van salades, spiesjes en verschillende groenten en watermeloen van de bbq. Een bijzondere dank aan Marieke die samen met Gitta de hoofdorganisatie op zich heeft genomen.

Sandra gaf ons een korte presentatie van de pop-up kerkdienst, die Vegan Church de volgende dag bij Wawollie in Utrecht mocht houden. Thema: ‘hoe logisch is een vegan lifestyle vanuit Bijbels perspectief?’ Aansluitend hebben we een woord van ‘Jesus for everyday living’ en van ‘Keep calm en trust God’ gedeeld en kort verteld of en zo ja, hoe het ons bij ons past. Heel verrassend hoe toepasselijk sommige kaartjes waren.

Vrolijk en gezegend hebben we rond 20.30 uur afscheid van elkaar genomen. Met de conclusie dat het voor herhaling vatbaar is. Misschien wel in jouw woonplaats? Laat het ons weten.

Anja

Pin It on Pinterest