Aanmelden Ontmoetingsdag 2 maart 2019

10.00

Categorie:

Beschrijving

Aanmelden Ontmoetingsdag

Wat kun je verwachten?

 • een inspirerende lezing van Tobias Leenaerts
 • een uitnodigende keynote over Dieren & Evangelie 
 • inspiratie over outreach mogelijkheden
 • een feestelijk vegan-buffet
 • heerlijke vegan hapjes en drankjes.
 • praktische workshops
 • en een sprankelende viering.

In de workshops krijg je handvaten hoe je positief kunt communiceren over dat wat je hart raakt. Reden genoeg om snel deze mooie dag te blokken in je agenda en je kaartje te reserveren.

WORKSHOPS
In het middagprogramma kun je kiezen uit verschillende workshops. 
 1. Dier & Evangelieclose reading/Bijbelstudie met Nienke, teamlid van het vertaalproject, neemt je mee in close reading/Bijbelstudie. Wil je meer de diepte in over dit thema? Close reading is een mooie methode om Linzey’s gedachten je meer eigen te maken. 
 2. Vegan Outreach – doorpraten met Tobias Leenaert over zijn lezing: Strategisch communiceren. Wil je meer de diepte in met dit thema? Tobias beantwoordt jouw vragen hoe je als vegan met compassie en rust de dialoog met niet-vegans aangaat. 
 3. Vegan Outreach – oefenen met Marieke: ben je een doener en wil je effectiever zijn in gesprekken over vegan lifestyle? Dan kun je in deze workshop aan de slag met concrete handvatten voor een open gesprek dat de ander aan het denken zet en tot keuzes leidt.
 4. Wat kan ik hiermee? – innerlijke reflectie met Dick: ben je overweldigd door de lezingen en vraag je je af wat jij er mee kunt? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. Dick helpt jou connectie te maken met het gehoorde en er voor jezelf op te reflecteren.
 5. Kookworkshop – borrelhapjes met Anja: wil je even wat anders en gewoon iets met je handen doen? Dan kun je samen met Anja in deze workshop er mede voor zorgen dat er tijdens de afsluitende borrel heerlijke hapjes zijn. 

Plaats: Pelgrimskerk & ‘t Centrum
Datum: 2 maart 2019
Tijd: 11.00 – 17.30 uur – inloop vanaf 10.30 uur
Info: Sandra Hermanus-Schröder – sandra@veganchurch.nl
Kosten: € 10,- inclusief consumpties

Pin It on Pinterest